close

ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ АКЦІЇ «Знижки на поїздки до 50% при оплаті платіжними картками від ПриватБанк» (далі по тексту — «Правила» та «Акція» відповідно)

1. ТЕРМІНИ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ В ЦИХ ПРАВИЛАХ ТА ЇХНІ ВИЗНАЧЕННЯ

1.1. Акція – захід, що спрямований на підтримання та/або підвищення інтересу Користувачів до послуг, які надаються Організатором Акції, Партнером Акції та Виконавцем Акції.

1.2. Виконавець Акції – Товариство з обмеженою відповідальністю «УКЛОН УКРАЇНА», місцезнаходження: Україна, 04073, м. Київ, проспект Степана Бандери, 20Б, код ЄДРПОУ 44293344 (далі – Виконавець Акції).

1.3. Замовлення – замовлення Користувача на надання послуги, структуроване за необхідними реквізитами (далі – Замовлення).

1.4. Знижка – тимчасове зменшення вартості (ціни) послуги, яке діє протягом обмеженого (лімітованого) строку, та яке надається переможцям Акції в порядку, визначеному цими Правилами Акції (далі – Знижка).

1.5. Картка ПриватБанку Masterсard® World Elite – електронний платіжний інструмент (платіжна картка), емітований Організатором Акції та активований її власником до початку та/або протягом Строку проведення Акції.

1.6. Картка ПриватБанку Masterсard® World Black Edition – електронний платіжний інструмент (платіжна картка), емітований Організатором Акції та активований її власником до початку та/або протягом Строку проведення Акції.

1.7. Користувач – дієздатна фізична особа, якій на момент участі в Акції виповнилося вісімнадцять років та яка користується онлайн-сервісом Uklon (далі – Користувач).

1.8. Мобільний застосунок Uklon – мобільний застосунок для мобільних пристроїв iOS та Android під назвою Uklon, який надається ТОВ «УКЛОН УКРАЇНА» Користувачу в тимчасове користування за функціональним призначенням кінцевим споживачем як інструмент для отримання доступу до онлайн-сервісу Uklon.

1.9. Онлайн-сервіс Uklon – технологічна платформа у вигляді взаємопов’язаної сукупності комп’ютерних програм та електронних даних (чисел, букв, символів, зображень та їхніх комбінацій, разом із графічною інформацією, відеоінформацією тощо), що призначена для автоматизованого моніторингу, збору, опрацювання, розподілу, зберігання, представлення даних про Замовлення, які були розміщені на ній Користувачами, та про пропозиції послуг, що були розміщені партнером Uklon, автоматичного розрахунку вартості послуг, зважаючи на співвідношення пропозиції та попиту, погодних умов, маршруту та його завантаженості тощо, та яка здійснює автоматичну побудову маршрутів і забезпечує обмін даними для комунікації між Користувачем та партнером Uklon, надає Користувачеві можливість пошуку та ознайомлення з пропозиціями партнера Uklon, автоматично згенерованими відповідно до критеріїв замовника, щодо можливого виконання Замовлення, а також на власний розсуд приймати чи відхиляти відповідні пропозиції партнера Uklon, змінювати рекомендовану вартість послуг, надавати оцінки онлайн-сервісу Uklon та партнером Uklon та взаємодіяти з ними, користуватися побудованими програмою маршрутами в режимі реального часу як це передбачено доступним для використання функціоналом онлайн-сервісу Uklon. Онлайн-сервіс Uklon є результатом комп’ютерного програмування, що належить до програмної продукції.

1.10. Організатор Акції – АТ КБ «ПриватБанк», місцезнаходження: вул. Грушевського, 1Д, м. Київ, Україна, 01001, ідентифікаційний код юридичної особи 14360570.

1.11. Партнер Акції – представництво «МАСТЕРКАРД ЮРОП СА» в Україні, місцезнаходження: 01030, м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 17/52А, поверх 4, оф. 404А.

1.12. Партнер Uklon – третя особа (фізична або юридична особа), яка надає та/або пропонує Користувачу надання послуг і перебуває в договірних відносинах із Виконавцем Акції на підставі договору про надання доступу до онлайн-сервісу Uklon.

1.13. Переможець Акції – учасник Акції, який за результатами проведення Акції отримав Знижку.

1.14. Послуга – послуга з перевезення пасажирів автомобільним транспортом, що надається Користувачам Партнером Uklon.

1.15. Строк проведення Акції – період часу, протягом якого проводиться Акція.

1.16. Територія проведення Акції – територія, на якій діють Правила Акції.

1.17. Учасник Акції – Користувач, який виконав необхідні умови для участі в Акції та який є власником карток Masterсard World Elite та/чи Masterсard World Black Edition, емітованих Організатором Акції.

1.18. Власник картки Masterсard World Elite та/чи Masterсard World Black Edition – фізична особа, яка на законних підставах використовує картку Masterсard World Elite та/чи Masterсard World Black Edition для ініціювання операції, визначеної договором з Організатором Акції.

2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ ПРО АКЦІЮ

2.1. Акція не є азартною грою в розумінні Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», лотереєю в розумінні Закону України «Про державні лотереї в Україні» чи іншою послугою у сфері грального бізнесу.

2.2. Участь в Акції безоплатна та означає повне й беззастережне прийняття Учасником Акції всіх умов Правил Акції. Правила Акції, Територія проведення Акції та Строк проведення Акції можуть бути змінені відповідно до норм законодавства України. Зміни або доповнення до Правил Акції набувають чинності з дня опублікування Правил Акції в новій редакції. Чинні Правила Акції та нові редакції Правил Акції розміщуються відповідно до п. 4.8 Правил Акції.

2.3. На Учасника Акції поширюватимуться ці Правила Акції (з урахуванням усіх змін і доповнень до них) з моменту надання згоди Учасника Акції з умовами Правил Акції. Згода вважається наданою Учасником Акції в разі виконання Учасником Акції всіх обов’язкових умов участі в Акції, передбачених Розділом 3 цих Правил Акції.

2.4. Учасник Акції має право припинити свою участь в Акції в будь-який час шляхом подання відповідного звернення (запиту) до Виконавця Акції.

2.5. Організатор Акції та/або Виконавець Акції мають право усунути від участі в Акції будь-кого з Учасників Акції в разі виникнення сумнівів щодо сумлінного виконання таким Учасником Акції цих Правил Акції або встановлення факту їх умисного порушення.

2.6. Територія проведення Акції охоплює всі міста України, де доступна можливість використання онлайн-сервісу Uklon, за винятком територій, визнаних тимчасово окупованими на підставі Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» від 15.04.2014 № 1207-VII.

2.7. Строк проведення Акції, визначений Організатором, становить: з 00:00 години 15.10.2024 року до 23:59 години 15.01.2025 року включно за київським часом.

2.8. За умови дотримання і виконання умов цих Правил Акції Учасник Акції отримує Знижку до 50 (пʼятдесяти) % від вартості Послуги на кожну з двох Послуг, замовлених за допомогою мобільного застосунку Uklon протягом кожного з календарних місяців Строку проведення Акції, але в будь-якому разі розмір Знижки на одну Послугу не може бути більшим ніж 100 (сто) грн 00 коп.

2.9. У разі, якщо Учасник Акції протягом певного календарного місяця Строку проведення Акції не використав Знижку повністю або частково, така невикористана Знижка не переноситься на наступний/наступні календарний місяць/календарні місяці Строку проведення Акції та, відповідно, вважається анульованою. Під календарним місяцем слід розуміти проміжок часу з першого по останнє число кожного місяця в межах Строку проведення Акції або по останній день Строку проведення Акції.

3. УМОВИ УЧАСТІ В АКЦІЇ ТА ПОРЯДОК ОТРИМАННЯ, ВИКОРИСТАННЯ ЗНИЖКИ

3.1. Для участі в Акції Користувачу потрібно перебувати на визначеній Території проведення Акції протягом Строку проведення Акції та вчинити такі дії:

3.1.1. Мати активовану та дійсну Картку ПриватБанку Masterсard® World Black Edition та/чи Картку ПриватБанку Masterсard® World Elite.

3.1.2. Мати завантажений або завантажити мобільний застосунок Uklon із платформи Google Play, App Store або App Gallery та зареєструватися в онлайн-сервісі Uklon, авторизуватися і прийняти умови Угоди користувача.

3.1.3. Додати Картку ПриватБанку Masterсard® World Black Edition та/чи Картку ПриватБанку Masterсard® World Elite до розділу «Оплата» мобільного застосунку Uklon та вибрати як основну картку (тобто картку, із балансу якої буде здійснюватися списання грошових коштів як оплати за Послуги).

3.1.4. Увімкнути (активувати) в підрозділі «Рекламні повідомлення» розділу «Налаштування програми» особистого профілю мобільного застосунку Uklon кнопку «Знижки на поїздки» (знижки та спеціальні пропозиції від сервісу Uklon).

3.2. Для набуття статусу Переможця Акції та отримання Знижки Учасник Акції має здійснити замовлення Послуги з використанням мобільного застосунку Uklon, а також оплатити зазначену Послугу Карткою ПриватБанку Masterсard® World Black Edition та/чи Картку ПриватБанку Masterсard® World Elite. Користувач не набуває статусу Переможця Акції та, відповідно, не отримує Знижку в разі оплати Послуги з використанням Apple Pay та/або Google Pay.

3.3. У разі використання двома та більше Учасниками Акції однієї і тієї ж Картки ПриватБанку Masterсard® World Black Edition чи Картки ПриватБанку Masterсard® World Elite на виконання вимог пп. 3.1.3 цих Правил Акції для замовлення Послуг за допомогою мобільного застосунку Uklon Знижка надається Учаснику Акції, який перший виконав усі умови цих Правил Акції.

3.4. Повідомлення про отримання відповідної Знижки, передбаченої згідно з п. 2.8 Правил Акції, буде надіслано Переможцю Акції в мобільному застосунку Uklon автоматично після виконання Учасником Акції дій, зазначених у п. 3.1 цих Правил Акції, і застосовуватиметься під час здійснення визначеної для кожного виду Знижок кількості Замовлень. Умови й деталі використання Знижки визначені в п. 2.6–2.8 цих Правил Акції та в розділі меню «Знижки на поїздки» мобільного застосунку Uklon.

3.5. Протягом наступних календарних місяців Строку проведення Акції Знижка надається (нараховується) Виконавцем Акції на користь Учасників Акції в перший день кожного календарного місяця Строку проведення Акції за умови дотримання Учасниками Акції вимог (виконання дій), передбачених у п. 3.1 цих Правил Акції. У разі, якщо станом на перший день відповідного календарного місяця Строку проведення Акції Користувач не дотримався вимог (не виконав дії), передбачених п. 3.1 цих Правил Акції, Знижка надається (нараховується) Виконавцем Акції на користь такого Користувача (Учасника Акції) з моменту виконання всіх вимог (виконання дій), передбачених у п. 3.1 цих Правил Акції.

3.6. Неухильне дотримання всіх умов цих Правил Акції є необхідною умовою отриманням Учасником Акції Знижки. Невиконання будь-якої умови, передбаченої Правилами Акції, позбавляє відповідного Учасника Акції можливості отримати Знижку.

3.7. Переможець Акції має право відмовитися від отримання чи використання Знижки. У разі такої відмови будь-які претензії, зокрема, щодо отримання компенсацій або повернення права на отримання відповідної Знижки, не приймаються та не розглядаються Організатором Акції та/або Виконавцем Акції.

3.8. Переможець Акції не має права відмовитися від Знижки на користь інших Учасників Акції, третіх осіб, здійснювати їх продаж, обмін тощо.

3.9. Якщо надання Послуги не відбулося з вини Переможця Акції (замовлення було скасовано або надання Послуги не було завершено), Знижка не застосовується та може бути використана під час наступного замовлення Послуги.

3.10. Знижка, яка надається в межах проведення Акції, не є такою, що індивідуально (персонально) призначена для певного Переможця Акції. Реципієнтами Знижки є невизначене коло осіб, які виконали облігаторні вимоги цих Правил Акції та є Переможцями Акції.

4. ОБМЕЖЕННЯ І ТЕХНІЧНІ УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ АКЦІЇ

4.1. Організатор Акції, Партнер Акції, Виконавець Акції не несуть відповідальності за якість послуг операторів зв’язку, послуги інтернет-провайдерів, зокрема, але не обмежуючись, за технічні проблеми з передачею даних у використанні каналів зв’язку під час проведення Акції, роботу операторів зв’язку, будь-які помилки операторів зв’язку та/або інтернет-провайдерів, унаслідок яких Учасник Акції не був повідомлений або був несвоєчасно повідомлений про право на отримання Знижки. Вартість користування мережею інтернет/мобільним зв’язком, що здійснюється Учасником Акції з метою участі в Акції, оплачує Учасник Акції самостійно власним коштом, ця вартість відповідає стандартній вартості послуги за тарифним планом провайдера послуги.

4.2. Організатор Акції, Партнер Акції, Виконавець Акції не несуть відповідальність за дотримання ними умов цих Правил Акції в разі настання форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили), як-от: стихійні лиха, пожежа, повінь, воєнні дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни в законодавстві України, інші непідвладні контролю з боку Організатора Акції, Партнера Акції, Виконавця Акції обставини.

4.3. Організатор Акції, Партнер Акції, Виконавець Акції не несуть відповідальності в будь-яких суперечках стосовно права на отримання Знижки. У будь-якому разі остаточне рішення щодо суперечок ухвалює Організатор Акції та таке рішення оскарженню не підлягає.

4.4. Організатор Акції, Партнер Акції, Виконавець Акції не несуть відповідальності, якщо Учасник Акції не скористався можливістю отримати Знижку або за нездатність Учасника Акції скористатися Знижкою не з вини Організатора Акції, Партнера Акції чи Виконавця Акції.

4.5. Отримати Знижку можуть лише Учасники Акції, які здобули право на отримання Знижки. Не допускаються будь-які дії, операції, угоди, укладені до отримання Знижки, де Знижка або право на її отримання є предметом угоди, засобом платежу чи предметом застави. Заміна Знижки, зокрема грошовим еквівалентом або будь-яким іншим благом, не допускається.

4.6. Знижкою можна скористатися лише один раз. Знижка не поєднується з винагородами, знижками за участь в інших акціях і пропозиціях Виконавця Акції.

4.7. Організатор і залучені ним треті особи не несуть відповідальності за будь-які технічні несправності в роботі мережі інтернет/мобільного зв’язку, а також інші технічні несправності, що виникли через обставини, що не залежать від Організатора.

4.8. Організатор не зобов’язаний перевіряти вік, правоздатність та/або дієздатність Учасників Акції, застосування обмежень до Учасників Акції.

4.9. Інформування Учасників Акції про Правила Акції та зміни до них здійснюється шляхом розміщення Правил Акції на вебсайті Організатора Акції за посиланням: https://newpromos.privatbank.ua/znyzhka_vid_uklon та вебсайті Виконавця Акції за посиланням: https://uklon.com.ua/akcii/. Виконавець Акції також може інформувати про проведення Акції з використанням мобільного застосунку Uklon, та/або з використанням власних акаунтів на платформах спільного доступу до відео/інформації (в соціальних мережах), які адмініструються Виконавцем Акції.

4.10. Надання Знижки Переможцям Акції та її отримання Переможцями Акції не є об’єктом оподаткування будь-якими податками, зборами, іншими обов’язковими платежами. Організатор Акції та/або Партнер Акції, та/або Виконавець Акції не несуть відповідальності за належну сплату Переможцями Акції будь-яких обов’язкових платежів, податків, зборів у разі їх помилкового нарахування.

5. ДОДАТКОВІ УМОВИ

5.1. Правила Акції регулюються і тлумачаться відповідно до законодавства України. Питання, які не врегульовані цими Правилами Акції, підлягають розв’язанню відповідно до чинного законодавства України.

5.2. Учасник Акції підтверджує, що цілком і повністю ознайомлений і згодний з умовами Правил Акції. Організатор Акції, Партнер Акції, Виконавець Акції не несуть відповідальності за шкоду або збитки, які завдані Учаснику Акції або третім особам у результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов цих Правил Акції. У разі незгоди Учасника Акції з будь-яким положенням цих Правил Акції Учасник Акції не може брати участь в Акції.

5.3. Учасник Акції погоджується на використання і поширення його коментарів, відповідей на запитання, поглядів (зокрема відеозаписів) будь-яким незабороненим законом способом під час здійснення публічного показу, відтворення і поширення його зображення та відеозапису з його участю. Учасник Акції усвідомлює і погоджується, що використання його зображення та відеозапису за його участю, а також створення, публічний показ, відтворення та поширення інформаційних матеріалів про проведення Акції з його зображенням і відеозаписів за його участю є безоплатним та не передбачає виплати коштів такому Учаснику Акції чи будь-яким іншим особам. Учасник Акції зобов’язується не висувати будь-яких претензій чи майнових вимог до осіб, які здійснюють публічний показ, відтворення й поширення таких рекламних чи інформаційних матеріалів і відеозаписів. Надання такої згоди, передбаченої умовами цих Правил, також розглядається в розумінні статей 296, 307, 308 Цивільного кодексу України.

5.4. Учасник Акції, беручи участь в Акції, тим самим підтверджує факт ознайомлення з цими Правилами Акції та свою повну й безумовну згоду та несе персональну відповідальність за достовірність наданої інформації.

6. ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

6.1. На виконання умов Закону України «Про захист персональних даних» (далі – Закон) Учасникам Акції повідомляється:

6.2. Володільцем персональних даних Учасників та Переможців Акції є

Виконавець Акції.

6.3. Персональні дані Учасників та Переможців Акції опрацьовуються з метою забезпечення участі в цій Акції.

6.4. З метою опрацювання персональних даних, яку зазначено в п. 6.3 цих Правил, опрацьовуються: ім’я, частковий номер банківської карти (BIN), банк-емітент та країна, в якій емітовано банківську картку.

6.5. З метою проведення Акції з персональними даними можуть вчинятися такі дії, зокрема, але не виключно: збирання, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання, знеособлення, видалення або знищення персональних даних.

6.6. Персональні дані Учасників та Переможців Акції будуть опрацьовуватися з моменту їх отримання протягом Періоду проведення Акції та додатково протягом строку позовної давності, встановленого законодавством України з метою захисту законних інтересів Володільця персональних даних. Якщо Учасник та/або Переможець не видалить свої персональні дані, зокрема дані банківської картки, після завершення Акції ці дані будуть опрацьовуватися з метою, визначеною в Положенні про обробку та захист персональних даних, що розміщено на сайті https://uklon.com.ua/terms-and-conditions/privacy-policy/.

Після закінчення строку зберігання персональні дані буде видалено або знищено.

6.7. Учасники та Переможці Акції як суб’єкти персональних даних володіють усіма правами, передбаченими статтею 8 Закону.

6.8. Усі додаткові питання, пов’язані з опрацюванням персональних даних Учасників та Переможців Акції (зокрема, але не виключно, щодо мети, підстави та порядку опрацювання), можуть бути направлені на адресу електронної пошти Виконавця Акції privacy@uklon.com.ua.

6.9. Учасник Акції, беручи участь в Акції, тим самим підтверджує факт ознайомлення з цими Правилами Акції та несе персональну відповідальність за достовірність наданої інформації.

Редакція діє з 15.10.2024 року.